Termeni si conditii

1 . In momentul in care un vizitator incepe sa viziteze paginile site-ului placadeparremington.ro se presupune ca acesta a citit si ca este de acord cu termenii si conditiile care se regasesc pe pagina de fata. Faptul ca vizitatorul nu a luat la cunostinta continutul acestora, indiferent de care sunt motivele, nu reprezinta o modalitate de sustragere de la consecinte in cazul incalcarii acestor termeni si conditii.

2. Este interzisa copierea si exploatarea textelor, imaginilor si a oricarui alt tip de continut pus la dispozitie pe site-ul placadeparremington.ro. Ele apartin de drept administratorilor si partenerilor acestora. Mai multe informatii privind acest aspect se pot gasi in continutul legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată, a carei prevederi se aplica in cazul de fata.

3. Oricarui vizitator i se ofera posibilitatea de a utiliza sectiunea de comentarii a site-ului. Acest drept poate fi retras in cazul in care nu se utilizeaza un limbaj civilizat, lipsit de injurii la adresa altor persoane, fie ele directe sau indirecte.

4. Site-ul placadeparremington.ro utilizeaza link-uri de afiliere pentru a se putea sustine. Acest lucru inseamna ca un anumit procent din pretul pe care il plateste vizitatorul nostru pe un anumit produs ni se va oferi noua. Trebuie precizat faptul ca suma de bani respectiva este oferita de magazinul partener, acest lucru fiind facut fara a se resimti in costul final platit de cumparator.