Despre noi

Noi, femeile, avem nevoie intotdeauna de cele mai bune produse astfel incat sa ne putem ingriji si sa fim mereu frumoase pentru cel de langa noi, iar din acest motiv am luat hotararea sa lansam site-ul placadeparremington.ro prin care sa oferim informatii relevante pentru persoanele care doresc sa afle cat mai multe despre ceea ce pot face cele mai bune placi de par de la Remington.

Cine suntem noi? Buna! Numele meu este Maria, iar alaturi de mine le am pe Miha si Lore, iar noi am pus bazele acestui proiect pe care dorim sa il dezvoltam cat de mult putem, astfel incat sa ajutam cat mai multe doamne si domnisoare sa se bucure de cel mai bun tratament posibil pentru par, direct din confortul propriei case.

Cum avem de gand sa facem acest lucru? Foarte simplu! Prin recomandarile pe care le facem atunci cand vine vorba de cumpararea unei placi de par Remington de cea mai buna calitate, extrem de prietenoasa cu parul nostru, chiar si in cazurile in care avem niste fire de par foarte sensibile. De asemenea, oferim sfaturi practice care sa ajute in folosirea cat mai eficienta a acestor placi de par, alaturi de multe alte surprize pe care vi le vom dezvalui pe parcurs. Asadar, fii alaturi de noi!